^Oldal tetejére

adó egy százalék
A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház támogatója egy non profit közhasznú szervezetnek, melynek neve:

KÖLYÖKVÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET  

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa tevékenységünket!

 A felajánlott összeget A CSIPERKE CSALÁDI BÖLCSŐDE részére mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk!

Adószám: 19383217-1-19

                                                 Bank: K&H Bank 10404883-50504957-56511007

                                           Köszönjük!

Egyéni Képességfejlesztés

Mini Tanoda

   

Mini Tanoda

Családi Bölcsőde

ÚJ!!! Mazsola Családi Bölcsőde
Szabadhegyen a Kakashegy utcában!

Új épületünk családi házas környezetben található. Családi bölcsődénk megfelelő kialakítással,tágas udvarral,rengeteg fejlesztő játékkal és napi két irányított foglalkozással(manótorna, zenebölcsi), két új csoportba (már 20 hetes kortól) fogadjuk a gyermekeket!

A csoportokba való jelentkezés folyamatos!

Memória játék

Járműves Memória

 

Kiváló próbája a memóriának és a megfigyelésnek. 
A játék kiválóan alkalmas tárgyak, formák és képek felismerésére, a koncentráció és a logikus gondolkodás fejlesztésére. Segít a siker és kudarctűrő képesség fejlesztésében.
Ajánlott : 3 éves kortól

Társasjáték

100 db. Építőkocka

Építsen együtt a család. Segítse gyerekét a térformák megismerésében, minél izgalmasabb alakzatok összerakásában. A fa építőkocka 100 db elemet tartalmaz!

 

 

 

 

Elérhetőségeink

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház
9028 Győr Szabadhegy Szent Imre u. 83/B
Telefon:06 96/246-310
Tel.. 96/247-193/ Győr, Kakashegy u. 20/A, tel.. 96/247-193 Mobiltelefon: 06 30/571-9252 Bankszámlaszám: 10404883-50526584-85751009 Kölyökvár Játszóház Nonprofit Kft. (K&H) 10404883-50504957-56511007 Kölyökvár Közhasznú Egyesület (K&H)

térkép

Fórum témák

  • emo
  • Hi all (1 Hozzászólások)
  • konsolidacja kredytów Sanok konsolidacja zadłużenia Łańcut jaki kredyt konsolidacyjny Tomaszów lubelski. jaki kredyt konsolidacyjny Brzozów jaki kredyt konsolidacyjny Przemyśl kredyt konsolidacyjny Mielec. kredyt na oświadczenie Brzozów pożyczka na oświadczenie Kolbuszowa pożyczka bez...
  • Kategória: Fő fórum / Ötletláda
  • Beküldte ThomasJes
  • 4 hónapja 1 hete

További témák »

Eseménynaptár

Február 2018
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

A Kölyökvár
Képességfejlesztő Játszóház 
a Babavilág.hu partnere

 

Jöjjön el közös rendezvényünkre!

Részletek

Együttműködési megállapodás

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat mielőtt a kurzusra jelentkezést aláírná!

 1. A képességfejlesztő kurzust, minden esetben képességfelmérő foglalkozásnak kell megelőznie. A képességfelmérés díját, az első, azonnali kurzusra beiratkozás esetén elengedjük. Később történő beiratkozás esetén az elengedésre nincs mód! A képességfelmérés eredményét a szülőnek írásban is átadjuk. Ismételt képességfelmérés díjköteles, a mindenkori listaár alapján kerül kiszámlázásra a felmérés díja vagy a már meglévő egy alkalmat igénybe vettnek tekintünk.
 2. A képességfejlesztő kurzus (komplex képességfejlesztés, iskola-előkészítő foglalkozás, lovas terápia, kutyás terápia, logopédiai foglalkozás) min. 1 havi kurzus befizetését jelenti (4 egymásra épülő óra, vagy 8x1/2 óra), vagy negyedéves kurzus (12 egymásra épülő óra), vagy féléves (24 egymásra épülő óra) kurzus, vagy 1 év esetén (48 óra, intenzív kurzus esetén 96) egymásra épülő, 60 perces foglalkozásból áll, amelyek utolsó 15 percét a szülővel történő konzultáció tölti ki, mely a szülő döntésén múlik.
 3. A képességfejlesztő kurzus díját előzetesen kell megfizetni egy összegben, vagy havonkénti részletekben. Havonkénti részletekben történő fizetés esetén a díjfizetés az utolsó foglalkozás alkalmával szükséges befizetni! Így tudjuk biztosítani a megbeszélt időpontot és termet!
 4. Ugyanazon foglalkozáson részt vevő testvérek, a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház szabályzata alapján testvérkedvezményben részesülnek, melynek mértéke kurzusonként a testvérek részére -10% a foglalkozás árából.
 5. A foglalkozások előre egyeztetett, hetenként ismétlődő rendszeres időpontokban, max. 2 fős csoportokban, egyéni képességfejlesztési terv alapján zajlanak, diplomás fejlesztőpedagógus, gyógypedagógus vezetésével. Az egyéni fejlesztési terveket, az otthonra javasolt feladatokkal minden foglalkozás végén írásban adjuk át a szülőnek. Iskolaelőkészítő-foglalkozás esetén a maximális létszám 6 fő.
 6. Amennyiben az előre egyeztetett időpontban nem tudja gyermekét elhozni, arról a lehető leghamarabb, de mindenképpen a foglalkozást megelőzően (minimum a foglalkozás előtt 3 órával) telefonon értesítse a játszóházat, és egyeztessen új időpontot a kimaradt alkalom pótlásához! A kimaradt órákat minden esetben igyekszünk pótolni! Pedagógiánk szempontjából ezt fontosnak tartjuk.
 7. Amennyiben előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg az előre egyeztetett időpontban megtartott foglalkozáson, úgy az alkalmat igénybevettnek tekintjük. A foglalkozás előzetesen megfizetett díját rendelkezésre állási díj címén könyveljük el, amely a foglalkozások szervezésének, a fejlesztőpedagógus egyénre szabott felkészülésének és a játszóházi kapacitás biztosításának költségeit tartalmazza.
 8. A foglalkozásokra befizetett bérlet érvényességi ideje korlátozott, a bérlet alkalmainak függvényében havi, negyedév, félév, vagy egy év. Indokolt esetben a lejárat meghosszabbítható, a játszóház vezetőjének engedélyével. A bérlet megváltása után, visszamondás esetén, bérlet fennmaradt alkalmainak visszatérítésére nincs lehetőség! A bérlet más névre történő átruházására, ill. más foglalkozásra való átírásra nincs lehetőség! A bérletből fennmaradt alkalmakat rendelkezésre tartási díjként könyveljük el!
 9. Fenntartjuk az időpontváltoztatás jogát, amennyiben a gyermek egymás után kétszer nem jelenik meg a foglalkozásokon, de a szülő időben értesítette a játszóházat, illetve ha egyszer nem jelenik meg a foglalkozásokon, és a szülő nem értesítette időben a játszóházat.
 10. A foglalkozásokat kizárólag érvényes jelentkezési lappal lehet igénybe venni!
 11. A szolgáltatásaink igénybevételével a szülő elfogadja a jelen feltételeket. A KÖLYÖKVÁR KÉPESSÉGFEJLESZTŐ JÁTSZÓHÁZ fenntartja a jogot a jelen feltételek egyoldalú módosítására. Jelen feltételek 2015. szeptember 15-től visszavonásig érvényesek.

A KÖLYÖKVÁR KÉPESSÉGFEJLESZTŐ JÁTSZÓHÁZ házirendjét elfogadom:

Kelt: Győr, 2017. ……………………………… hó ……… nap.

……………………………………………………………                                     …………………………………………………………

                         szülő                                               KÖLYÖKVÁR KÉPESSÉGFEJLESZTŐ Játszóház

                                                                                       

A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház egy olyan hely, ahol a gyerekek játszanak, miközben észre sem veszik, hogy játékosan képességeik fejlesztése történik, miközben remekül érzik magukat. Családi napközi működési engedéllyel rendelkezünk, ahol egymás mellett, egymást kiegészítve megtalálható a Csiperke magánbölcsőde, anyukás foglalkozás, mint zenebölcsi és manótorna, valamint 2 éves kortól egyéni komplex képességfejlesztés. Nálunk hétvégenként  születésnapi zsúrok megtartására is van lehetőség, irányított foglalkozások megszervezésével. Iskolás gyermekek részére mini tanodánkban van lehetőség leckeírásra és korrepetálásra. A Kölyökvár Játszóházban szakképzett és elhivatott, gyermekszerető pedagógusok, gyógypedagógusok és gyermekfelügyelők dolgoznak. Az egyetlen olyan hely Győr városában, ahol nem csupán gyermekfelügyelet működik, hanem magánbölcsőde képességfejlesztő foglalkozásokkal, mini tanoda tanító diplomával rendelkező pedagógusokkal, és képességfejlesztő centrum gyógypedagógusokkal előzetes képességfelméréssel.