Kölyökvár képességfejlesztő centrum, játszóház és családi bölcsőde

kölyökvár facebook

Kövessenek minket a Facebookon is!

Egyéni képességfejlesztés

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

Előzetes képességfelmérés után segítünk megmutatni gyermeke aktuális fejlettségét, melyre alapozva elindulhat a játékos foglalkozás, hogy megelőzzük a tanulási nehézségeket.

Elolvasom a részleteket >>

Iskolaelőkészítő

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

A foglalkozások célja: Az iskolai szokások bevezetése, kialakítása, az óvoda és az iskola átmenet problémáinak leküzdése.A kötelező óvodai foglalkozások kiegészítése, vagy pótlása.

Információk az iskola-előkészítő foglalkozásokról>>

 

adó 1%A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház támogatója egy non profit közhasznú szervezetnek, melynek neve:
KÖLYÖKVÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET  

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa tevékenységünket!

A felajánlott összeget A CSIPERKE CSALÁDI NAPKÖZI részére mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk!

Adószám: 19383217-1-19

Bank: K&H Bank 10404883-50504957-56511007

Köszönjük!


 

Kölyökvár Játszóház Győr

Nálunk a játékokat ki is lehet próbálni!!

A játékok választásában a játszóház pedagógusai adnak szakmai segítséget. Bemutatják a játékok használatát, a fejlesztés területeit, kellő motivációt adnak a gyermekeknek a játékok kipróbálásához.

A JÁTÉKOKAT 0-99 ÉVES KORIG AJÁNLJUK, MELYNEK HASZNÁLATA SORÁN FEJLŐDIK A LOGIKUS GONDOLKODÁS, A TÉRLÁTÁS ÉS A FIGYELEM.

Észre sem vesszük, hogy

"Játszva gondolkodunk és gondolkodva játszunk!"

Ha játékosan szeretnénk gyermekünk képességeit fejleszteni, vagy csak egy jó, tartós és hasznos játékot szeretnénk, akkor kérjük keressen minket és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet gyermekének, unokájának, rokonainak.

Szívesen ajánlunk felnőtteknek is játékot, mellyel az egész család jól szórakozhat!

Kérjük keressen minket ha egy igazán jó játékot szeretne!

 

Kölyökvár Képességfejlesztő Játékbolt

9028 Győr Szent Imre u. 83/B

Telefon: 06 96/246-310

Mobil: 06 30/571-9252

Játékboltunk szívesen vállal játszóházi foglalkozásokat, játékbemutatókat külső helyszíneken: óvodákban, iskolákban, klubokban, művelődési házakban.

Külső helyszíneken a játékbemutatókkal egybekötve játékvásárt is szívesen tartunk!

Kérjük keressenek a részletek pontosítása érdekében!

Falunapokon, fesztiválokon, nagyobb családi, céges rendezvényeken, családi napokon is vállalunk Játszóházi foglalkozásokat!

Kölyökváron kívüllogikai, készségfejlesztő, kreatív játékok

társasjátékok gyermekeknek,

felnőtteknek szervezett, irányított foglalkozások

zenebölcsi, zeneovi

játékos mozgásos foglalkozások csoportoknak

játék fejlesztő tornaeszközökkel (trambulin, tölcsér, lépegető kövek, óriáslabda, mókuskerék, nagymozgásos eszközök, stb.)

egyéb foglalkozások a játszóház kínálatából - egyedi megbeszélés alapján

 

Foglalkozás típusok

0 - 3 éves gyerekek részére ajánlott

Kölyökváron kívülZenebölcsi foglalkozás

30 perces zenés, mondókás foglalkozás, ahol a mondókákat, dalokat utánmozgással kísérjük. A gyermek a szülővel együtt vesz részt.

Baba jelbeszéd foglalkozás

30 perces foglalkozás, zenékkel, mondókákkal, dalokkal, játékokkal. A baba jelbeszéd jeleit tanulhatják meg a szülők, úgy, hogy közben a gyermekek is jól érzik magukat.

Manótorna foglalkozás

Mozgásos, mondókás foglalkozás, játékos mozgásfejlesztés, tornaszerekkel (pl. óriáslabda, tölcsér, óriáskerék stb. ).  A gyermek a szülővel együtt vesz részt a foglalkozáson.

 

3 -  5 éves gyermekek részére ajánlott

 

Zeneovi foglalkozásKölyökváron kívül

30 perces zenés, mondókás foglalkozás, ahol a mondókákat, dalokat utánmozgással kísérjük.  A gyermek a szülővel együtt vagy egyedül vesz részt.

 

Gézengúztorna

30 perces mozgásos, mondókás foglalkozás, játékos mozgásfejlesztés, tornaeszközök segítségével (pl. óriás labda, lépegető, tölcsér.) A gyermek a szülővel együtt vagy egyedül vesz részt.

 

2 - 14 éves gyermekek részére ajánlott

 

Játszóház képességfejlesztő, logikai, ügyességi játékokkalKölyökváron kívül

Logikai, készségfejlesztő, kreatív, társas játékok, gyógypedagógus irányításával, segítségével történik.  Mellette szakmai tanácsadás a szülőknek a játékok fejlesztő hatásairól, céljáról.

Mozgásos vetélkedők szervezése - egyéni vagy csapatos formában

Kicsinek és nagyoknak, felnőtteknek is.

 

Külső helyszínen is minden eszközt, kelléket és felszerelést tudunk biztosítani a foglalkozásokhoz (nagymozgásos eszközök, tornaeszközök, zene eszközök, sátor, sörpadok, stb.)

 

Díjazás: 9.900 Ft / óra + 2.900 Ft kiszállási díj + 150 Ft km díj 

Az ár az egyedi igények figyelembevételével módosulhat!

Rendelje meg online:

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!
Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

Zene bölcsinkbe várjuk mindazokat a csecsemőket, babákat, kisgyerekeket (0-3 éves gyermekeket) és szüleiket, akik szeretnek énekelni, mondókákat tanulni, azokat mozgással követni, ritmushangszerekkel játszani.

Kölyökvár ZenebölcsiAz anyagot ismert és kevésbé ismert mondókákból, dalokból állítottuk össze, és olyan ritmushangszereket válogattunk össze, melyek egy csecsemő kis kezében is elférnek, tudatos, illetve véletlenszerű használata egyaránt örömöt okoz a kicsiknek.

A foglalkozások alatt elhangzott dalok, mondókák igény esetén írásos formában is rendelkezésre állnak.

A kisbabával vele születik a zene iránti fogékonyság, ami azoknak a hang-, ritmus- és mozgáshatásoknak köszönhető, amelyek korábban az anyaméhben érték.

Minél korábban találkozik a zenével, annál jobb lesz a tanulási készsége.

Amikor kisbabád nem tud még beszélni, és nem is érti, amit mondasz neki, már észreveheted, hogy hangodra bármikor felkapja a fejét. A legtöbb apróságon látszik, hogy szórakoztatja, ha beszélnek hozzá, és jó érzéssel tölti el az emberi hang dallama.

A nyelvből a kisgyerek először a hangokat és ritmusokat érzékeli, de ehhez az élményhez különleges érzelmi szín is társul.
Ne hidd, hogy az értelmetlen szavakból álló gyerekdalok puszta gügyögésből tevődnek össze: ezekkel az egyszerű versikékkel a mindennapi rutint is élvezetesebbé teheted porontyod számára, hiszen a nyelv hangjaival tulajdonképpen játszotok.

 

Nevelj játékos dallal boldog gyermeket!

 Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

A ritmusos szövegek nemcsak élvezetesebbé tehetik a megszokott elfoglaltságokat, de a gyerek érzelmi fejlődésének is alapvető kellékei. Az orvosok a zenét sokszor gyógymódként ajánlják, különösen gyerekek számára. Azt is megfigyelték, hogy azok az apróságok, akik sok éneket és zenét hallanak, gyorsabban tanulnak, különösen nyelveket és matematikát. A dalok azonban érzelmeket közvetítenek, ami különösen fontos fiatalkorban, ha szeretnéd, hogy gyermekednek ne legyenek pszichés problémái.

Ne foszd meg a zenétől: idézd fel a régi gyerekdalokat, melyeket talán a nagymamádtól hallottál utoljára, és énekeld vele a varázslatos dallamokat. De hallhatsz tőlünk olyan dalokat, mondókákat melyeket talán még sosem hallottál, de szövegük, ritmusuk fülbemászó és könnyen megtanulható. Óráinkon egy-gy mondóka, dal 3x-4x is ismétlődik így a kicsik számára könnyebben felismerhető lesz később. Az órákat tudatosan építjük fel, a pedagógiai elveknek megfelelően.

A foglalkozásokat pedagógusok vezetik, aki szívesen énekelnek, mondókáznak együtt a gyermekekkel és szüleikkel.

 Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

A foglalkozások kiscsoportos formában valósulnak meg az édesanya jelenlétével, aki a pedagógus irányításával segíti a gyermekek örömteli szórakozását, fejlődését.

Zene bölcsi, zene ovi ára:

1 alkalom: 990 Ft

12 alkalom: 9900 Ft

A bérlet 3 hónapig érvényes!

Zene bölcsi foglalkozás időpontja:

Megfelelő létszám esetén indul!

Az órák 30 percesek. Együtt énekelünk mondókázunk a gyermekekkel és szüleikkel, melynek célja, hogy a csoportok által kis közösség alakuljon, akik szívesen töltenek nálunk el alkalmanként 30 percet.

A részvételhez minden alkalommal szükséges előzetesen bejelentkezni, mert a csoportokban max. 6 gyermeket tudunk fogadni!

Kérjük előzetesen a csoportba való jelentkezéshez jelentkezési lapot szíveskedjetek kitölteni a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóházban.

Szeretettel várunk minden zenekedvelő gyermeket és édesanyát foglalkozásainkon!

Nézze meg a zene bölcsiben készült képeket!

Zenebölcsi képek

Manó torna

1-3 éves gyermekek számára!

Ezt a tornát a csecsemőtorna folytatásaként állítottuk össze azoknak a gyermekeknek, akik már stabilan járnak. Szintén nagy szerepe van a gyermekdaloknak, mondókáknak, melyek részben megegyeznek az előzővel, részben pedig újakat tanulnak, hiszen már a mozgásuk is több lehetőséget biztosít számukra. Nagyobb szerepet kapnak a rugózó, csúszó mozdulatok, ezek fejlesztik a kisgyermek egyensúlyérzékét és mozgáskoordinációját. Az eszköztár is bővül olyan mozgásfejlesztő eszközökkel, melyeket a járni tudó babák élvezettel használnak.

 Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

A mozgásfejlesztés általános hatásairól röviden:Manótorna

A mozgásfejlesztés segíti a különböző képességek fejlődését. Fejlődik általa az ideg-, az izom-és a csontrendszer, egyensúly-érzékelés, koordináció, térbeli tájékozódás. A speciális mozgásfejlesztés segít kiküszöbölni a tanulási nehézségeket, a viselkedési és figyelemzavart. Nagy szerepet játszik a beszéd, az olvasás, az írás elsajátításában.

 

 


ManótornaA dalokkal, mondókákkal kísért foglalkozásokon, korcsoportonként a gyermekeknek lehetőségük nyílik speciális mozgásfejlesztő eszközök, játékok, kipróbálására, használatára. Az éneklés, mondókázás, közös játék közben észrevétlenül fejlődik a ritmusérzékük, a memóriájuk, a problémamegoldó képességük.

 

 

 

Manótorna foglalkozások 30 percesek, díja 990 Ft/ alkalom.Manótorna

9900 Ft/12 alkalom, a bérlet 3 hónapig érvényes!

A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges, mert a létszám korlátozott, melyet elérhetőségeinken megtehettek.

 

Az órákon résztvevő gyermekek száma maximálisan 6 fő!

  

Az aktuális csoportok kialakítása a jelentkezések után történik, ezért kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát a foglalkozás előtt egy héttel jelezni szíveskedjenek.

  

További információ kérhető:

 

Sziliné Pápai Gyöngyi

tanító-testnevelő, gyógypedagógus

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház vezetője

Tel.:  30/206-2037

Manótorna képekben a képgalériánkból:

 

Manótorna képekben

Nincs idegeskedés, fejtörés!  Nincs előkészület és utó munka!

Mi mindenről gondoskodunk!

Nagy az izgalom és öröm, ha egy gyerek a saját zsúrjára készül, vagy éppen hivatalos rá.

Szülinapi zsúr KölyökvárIlyenkor a gyerekeknek nagy térre van szükségük, ahol mozoghatnak, és egy kicsit pöröghetnek is, nincsenek korlátok, szabályok közé zárva, mégis tökéletes a szülinap, van vidámság, móka, kacagás, és sok-sok játék.

A Kölyökvár Játszóház kiválóan alkalmas zsúrok, születés illetve névnapok megrendezésére, hiszen egy egész családi házat, bekerített udvarra biztosítunk.

 

Alap szolgáltatás (3100.-Ft/ gyermek)Szülinapi zsúr Kölyökvár

- helyiség bérlése (időtartam 2 óra)

- helyiség szülinapi dekorációja,

- torta, üdítő CAPPY (igények figyelembevételével, korlátlan fogyasztással),

- fotózás, videózás (minőségi felvételek készítése a rendezvényen, majd ezek átadása bármely adathordozóra),

- korosztálynak megfelelő zenei válogatás, plazma TV-n videóklip kivetítéssel, akár kívánság szerint is! DISCO PARTI!!!

- KÖLYÖKVÁR-as ajándék az ünnepeltnek 

Szülinapi zsúr KölyökvárIgény szerinti szolgáltatásaink (3 óra időtartamra)

- a meghívókártyák elkészítése (400 Ft/fő)

- vetélkedő, versenyek, játékos feladatok, szervezése, vezetése +1 órás programra (+1400 Ft/fő)

- saját játékok, kreatív kézműves munkák készítése (anyagot mi biztosítunk), (750 Ft/fő)

- házi vagy cukrászdai sütemények beszerzése, (igény esetén glutén-, valamint cukormentes sütemények) (590-810Ft/fő)

- parti szendvicsek készítése, vagy hamburger, vagy pizza (750 Ft/fő)

- gyerekpezsgő, 800 Ft/üveg

Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

 

Extra szolgáltatás(megegyezés alapján)

- bohóc,

- bohóc + lufihajtogatás,

- ugráló légvár biztosítása,

- póni lovaglás, lovaskocsikázás biztosítása, (Győrújbarát)

- képzett kutya jelenléte trükkökkel.

 

A gyerekek figyelmét egy zsúr ideje alatt érdemes folyamatosan fenntartani ez az állandó játékkal

, feladatokkal oldható meg.

 

A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház igény esetén tartalmas szórakoztatást, aktív játékokat, vetélkedőkkel fűszerezett programokkal tudja szórakoztatni az ünnepeltet és barátait.  A zsúr ideje alatt szakképzett pedagógusok gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról.

Szülinapi zsúr Kölyökvár

 

SZÜLETÉSNAPI FOGLALÓ: 5000 FT

SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY MINIMUM 10 FŐTŐL TARTHATÓ 16 FŐIG!

A rendezvényt a megjelölt időpont előtt 12 nappal kérjük jelezni, az előkészületek és a teremfoglalások biztosítása érdekében.

Szülinapi zsúrok lebonyolításakor lehetőség van a helység bérlésére is!

Így a szülők saját családjukkal együtt ünnepelhetik gyermekük szülinapját. A terembérlés esetén a szülők teljes ital és ételbehozatalt biztosíthatják.

Megbeszélés alapján lehetőség van hidegtál rendelésére is!

A hely bérlése: 20 000 Ft/2 óra

Hidegtál rendelése esetén: 2800 Ft/ fő

 Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház fényképe.

 

További információért (időpont egyeztetés, bejelentkezés), kérjük jelentkezzen a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház valamely elérhetőségén.

 

Cím: 9028 Győr, Szabadhegy Szent Imre u. 83/B

Telefon: 06 96/246-310

Mobil: 06 30/571-9252

Nézze meg a szülinapokról készült képgalériáinkat!

Szülinapi zsúrok képei


Előzetes bejelentkezéssel és igénylőlap kitöltésével lehet helyet foglalni a partikra!

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!
Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine

 

Képesség fejlesztő játékok

Képgalériánkból

Családi bölcsöde


 Mazsola-Lepke-Kiskakas Családi Bölcsőde


Szabadhegyen a Kakashegy utcában! 3 csoportba várjuk a gyerekeket!

Új épületünk családi házas környezetben található. Családi bölcsődénk megfelelő kialakítással,tágas udvarral,rengeteg fejlesztő játékkal és napi két irányított foglalkozással (manótorna, zenebölcsi), (már 20 hetes kortól) fogadjuk a gyermekeket! Nyílt napok minden csütörtökön 15-16 óra között!

A csoportokba való jelentkezés folyamatos!

Kölyökvár Közhasznú Egyesület

Kölyökvár Közhasznú Egyesület

8100 Várpalota, Loncsosi utca 3.

Telephely: 9028 Győr, Kakashegy u. 20/A

Telefon: 06 96/247-193

Mobil: 30/571-9252

K&H bank 10404883-50504957-56511007

Kölyökvár Játszóház Nonprofit Kft.

Kölyökvár Játszóház Nonprofit KFT

8100 Várpalota, Loncsosi utca 3.

Telephely: 9028 Győr, Szent Imre u. 83/B

Telefon: 06 96/246-310

Mobil: 30/571-9252

K&H bank 10404883-50526584-85751009.

Kölyökvár képességfejlesztő centrum, játszóház és családi bölcsőde

Ha részt szeretne venni hálózatunkban, kérjük kattintson a képre.

Itt talál meg minket

Képességfejlesztés

  • prevenció jelleggel minden gyermek részére
  • tanulási nehézségekkel küzdő iskolás gyermekeknek
  • sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése

Játékbolt

  • képességfejlesztő játékok 0-99 éves korig 
  • a játékok használata során fejlődik a logikus gondolkodás, a térlátás és a figyelem
  • nálunk a játékokat ki is lehet próbálni!

Kölyökvár Családi Bölcsőde

  • gyermekfelügyelet irányított foglalkozásokkal
  • minibölcsinket néhány napra is igénybe lehet venni
  • pár órás felügyeletet is vállalunk, havi 12 alkalmas bérletvásárlással
  • a délutáni altatást is megoldjuk!