Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház

Játékos mozgásfejlesztő foglalkozások

Manótorna - Játékos mozgásfejlesztő foglalkozások

1-3 éves gyermekek számára!

Ezt a tornát a csecsemőtorna folytatásaként állítottuk össze azoknak a gyermekeknek, akik már stabilan járnak. Szintén nagy szerepe van a gyermekdaloknak, mondókáknak, melyek részben megegyeznek az előzővel, részben pedig újakat tanulnak, hiszen már a mozgásuk is több lehetőséget biztosít számukra. Nagyobb szerepet kapnak a rugózó, csúszó mozdulatok, ezek fejlesztik a kisgyermek egyensúlyérzékét és mozgáskoordinációját. Az eszköztár is bővül olyan mozgásfejlesztő eszközökkel, melyeket a járni tudó babák élvezettel használnak.

A mozgásfejlesztés általános hatásairól röviden:

A mozgásfejlesztés segíti a különböző képességek fejlődését. Fejlődik általa az ideg-, az izom-és a csontrendszer, egyensúly-érzékelés, koordináció, térbeli tájékozódás. A speciális mozgásfejlesztés segít kiküszöbölni a tanulási nehézségeket, a viselkedési és figyelemzavart. Nagy szerepet játszik a beszéd, az olvasás, az írás elsajátításában.

Manótorna

A dalokkal, mondókákkal kísért foglalkozásokon, korcsoportonként a gyermekeknek lehetőségük nyílik speciális mozgásfejlesztő eszközök, játékok, kipróbálására, használatára. Az éneklés, mondókázás, közös játék közben észrevétlenül fejlődik a ritmusérzékük, a memóriájuk, a problémamegoldó képességük.

Manótorna

Manótorna foglalkozások 30 percesek, díja 990 Ft/ alkalom.Manótorna

9900 Ft/12 alkalom, a bérlet 3 hónapig érvényes!

A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges, mert a létszám korlátozott, melyet elérhetőségeinken megtehettek.

Az órákon résztvevő gyermekek száma maximálisan 6 fő!

Manótorna

Az aktuális csoportok kialakítása a jelentkezések után történik, ezért kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát a foglalkozás előtt egy héttel jelezni szíveskedjenek.

Call Now ButtonHívjon most!