Kölyökvár képességfejlesztő centrum, játszóház és családi bölcsőde

kölyökvár facebook

Kövessenek minket a Facebookon is!

 

adó 1%A Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház támogatója egy non profit közhasznú szervezetnek, melynek neve:
KÖLYÖKVÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET  

Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa tevékenységünket!

A felajánlott összeget A CSIPERKE CSALÁDI BÖCSŐDE részére mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk!

Adószám: 19383217-1-19

Bank: K&H Bank 10404883-50504957-56511007

Köszönjük!


 

Együttműködési megállapodás

 

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tudnivalókat mielőtt a kurzusra jelentkezést aláírná!

 

A képességfejlesztő kurzust, minden esetben képességfelmérő foglalkozásnak kell megelőznie. A képességfelmérés díját, az első, azonnali kurzusra beiratkozás esetén elengedjük. Később történő beiratkozás esetén az elengedésre nincs mód! A képességfelmérés eredményét a szülőnek írásban is átadjuk. Ismételt képességfelmérés díjköteles, a mindenkori listaár alapján kerül kiszámlázásra a felmérés díja vagy a már meglévő egy alkalmat igénybe vettnek tekintünk.

A képességfejlesztő kurzus (komplex képességfejlesztés, iskola-előkészítő foglalkozás, lovas terápia, kutyás terápia, logopédiai foglalkozás) min. 1 havi kurzus befizetését jelenti (4 egymásra épülő óra, vagy 8x1/2 óra), vagy negyedéves kurzus (12 egymásra épülő óra), vagy féléves (24 egymásra épülő óra) kurzus, vagy 1 év esetén (48 óra, intenzív kurzus esetén 96) egymásra épülő, 60 perces foglalkozásból áll, amelyek utolsó 15 percét a szülővel történő konzultáció tölti ki, mely a szülő döntésén múlik.

A képességfejlesztő kurzus díját előzetesen kell megfizetni egy összegben, vagy havonkénti részletekben. Havonkénti részletekben történő fizetés esetén a díjfizetés az utolsó foglalkozás alkalmával szükséges befizetni! Így tudjuk biztosítani a megbeszélt időpontot és termet!

Ugyanazon foglalkozáson részt vevő testvérek, a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház szabályzata alapján testvérkedvezményben részesülnek, melynek mértéke kurzusonként a testvérek részére -10% a foglalkozás árából.

A foglalkozások előre egyeztetett, hetenként ismétlődő rendszeres időpontokban, max. 2 fős csoportokban, egyéni képességfejlesztési terv alapján zajlanak, diplomás fejlesztőpedagógus, gyógypedagógus vezetésével. Az egyéni fejlesztési terveket, az otthonra javasolt feladatokkal minden foglalkozás végén írásban adjuk át a szülőnek. Iskolaelőkészítő-foglalkozás esetén a maximális létszám 6 fő.

Amennyiben az előre egyeztetett időpontban nem tudja gyermekét elhozni, arról a lehető leghamarabb, de mindenképpen a foglalkozást megelőzően (minimum a foglalkozás előtt 3 órával) telefonon értesítse a játszóházat, és egyeztessen új időpontot a kimaradt alkalom pótlásához! A kimaradt órákat minden esetben igyekszünk pótolni! Pedagógiánk szempontjából ezt fontosnak tartjuk.

Amennyiben előzetes értesítés nélkül nem jelenik meg az előre egyeztetett időpontban megtartott foglalkozáson, úgy az alkalmat igénybevettnek tekintjük. A foglalkozás előzetesen megfizetett díját rendelkezésre állási díj címén könyveljük el, amely a foglalkozások szervezésének, a fejlesztőpedagógus egyénre szabott felkészülésének és a játszóházi kapacitás biztosításának költségeit tartalmazza.

A foglalkozásokra befizetett bérlet érvényességi ideje korlátozott, a bérlet alkalmainak függvényében havi, negyedév, félév, vagy egy év. Indokolt esetben a lejárat meghosszabbítható, a játszóház vezetőjének engedélyével. A bérlet megváltása után, visszamondás esetén, bérlet fennmaradt alkalmainak visszatérítésére nincs lehetőség! A bérlet más névre történő átruházására, ill. más foglalkozásra való átírásra nincs lehetőség! A bérletből fennmaradt alkalmakat rendelkezésre tartási díjként könyveljük el!

Fenntartjuk az időpontváltoztatás jogát, amennyiben a gyermek egymás után kétszer nem jelenik meg a foglalkozásokon, de a szülő időben értesítette a játszóházat, illetve ha egyszer nem jelenik meg a foglalkozásokon, és a szülő nem értesítette időben a játszóházat.

A foglalkozásokat kizárólag érvényes jelentkezési lappal lehet igénybe venni!

A szolgáltatásaink igénybevételével a szülő elfogadja a jelen feltételeket. A KÖLYÖKVÁR KÉPESSÉGFEJLESZTŐ JÁTSZÓHÁZ fenntartja a jogot a jelen feltételek egyoldalú módosítására. Jelen feltételek 2018. március 15-től visszavonásig érvényesek.

A KÖLYÖKVÁR KÉPESSÉGFEJLESZTŐ JÁTSZÓHÁZ házirendjét elfogadom:

 

Kelt: Győr, 2018. ……………………………… hó ……… nap.

 

……………………………………………………………                                     …………………………………………………………

                         Szülő                                                                              KÖLYÖKVÁR KÉPESSÉGFEJLESZTŐ Játszóház

e-max.it: your social media marketing partner

Képesség fejlesztő játékok

Képgalériánkból

Családi bölcsöde

 


Szabadhegyen a Kakashegy utcában!

3 csoportba várjuk a gyerekeket!

Új épületünk családi házas környezetben található. Családi bölcsődénk megfelelő kialakítással,tágas udvarral,rengeteg fejlesztő játékkal és napi két irányított foglalkozással (manótorna, zenebölcsi), (már 20 hetes kortól) fogadjuk a gyermekeket! Nyílt napok előre egyeztetett napon 15-16 óra között!

A csoportokba való jelentkezés folyamatos!

Szent Imre úti épületben tágas szobákkal 2 csoportban várjuk a gyermekeket, óvoda-előkészítő foglalkozásokkal!

 

Kölyökvár Közhasznú Egyesület

Kölyökvár Közhasznú Egyesület

8100 Várpalota, Loncsosi utca 3.

Telephely: 9028 Győr, Kakashegy u. 20/A

Telefon: 06 96/247-193

Mobil: 30/571-9252

K&H Bank 10404883-50504957-56511007

Kölyökvár Játszóház Nonprofit Kft.

Kölyökvár Játszóház Nonprofit KFT

8100 Várpalota, Loncsosi utca 3.

Telephely: 9028 Győr, Szent Imre u. 83/B

Telefon: 06 96/246-310

Mobil: 30/571-9252

K&H Bank 10404883-50526584-85751009.

Kölyökvár képességfejlesztő centrum, játszóház és családi bölcsőde

Ha részt szeretne venni hálózatunkban, kérjük kattintson a képre.

Itt talál meg minket

Képességfejlesztés

  • prevenció jelleggel minden gyermek részére
  • tanulási nehézségekkel küzdő iskolás gyermekeknek
  • sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése

Játékbolt

  • képességfejlesztő játékok 0-99 éves korig 
  • a játékok használata során fejlődik a logikus gondolkodás, a térlátás és a figyelem
  • nálunk a játékokat ki is lehet próbálni!

Kölyökvár Családi Bölcsőde

  • gyermekfelügyelet irányított foglalkozásokkal
  • délelőtti felügyeletet is vállalunk, havi 15 alkalmas bérletvásárlással, étkezéssel
  • a délutáni altatást is megoldjuk!
  • nyitvatartás 7-16.30 óráig