Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóház

Zene bölcsi, zene ovi

Zene bölcsi, zene ovi

Zene bölcsinkbe várjuk mindazokat a csecsemőket, babákat, kisgyerekeket (0-3 éves gyermekeket) és szüleiket, akik szeretnek énekelni, mondókákat tanulni, azokat mozgással követni, ritmushangszerekkel játszani.

Zene bölcsi

Az anyagot ismert és kevésbé ismert mondókákból, dalokból állítottuk össze, és olyan ritmushangszereket válogattunk össze, melyek egy csecsemő kis kezében is elférnek, tudatos, illetve véletlenszerű használata egyaránt örömöt okoz a kicsiknek.

A foglalkozások alatt elhangzott dalok, mondókák igény esetén írásos formában is rendelkezésre állnak.

A kisbabával vele születik a zene iránti fogékonyság, ami azoknak a hang-, ritmus- és mozgáshatásoknak köszönhető, amelyek korábban az anyaméhben érték.

Minél korábban találkozik a gyermek zenével, annál jobb lesz a tanulási készsége.

Amikor kisbabád nem tud még beszélni, és nem is érti, amit mondasz neki, már észreveheted, hogy hangodra bármikor felkapja a fejét. A legtöbb apróságon látszik, hogy szórakoztatja, ha beszélnek hozzá, és jó érzéssel tölti el az emberi hang dallama.

A nyelvből a kisgyerek először a hangokat és ritmusokat érzékeli, de ehhez az élményhez különleges érzelmi szín is társul.
Ne hidd, hogy az értelmetlen szavakból álló gyerekdalok puszta gügyögésből tevődnek össze: ezekkel az egyszerű versikékkel a mindennapi rutint is élvezetesebbé teheted porontyod számára, hiszen a nyelv hangjaival tulajdonképpen játszotok.

Nevelj játékos dallal boldog gyermeket!

Zene bölcsi, zene ovi ára:

A ritmusos szövegek nemcsak élvezetesebbé tehetik a megszokott elfoglaltságokat, de a gyerek érzelmi fejlődésének is alapvető kellékei. Az orvosok a zenét sokszor gyógymódként ajánlják, különösen gyerekek számára. Azt is megfigyelték, hogy azok az apróságok, akik sok éneket és zenét hallanak, gyorsabban tanulnak, különösen nyelveket és matematikát. A dalok azonban érzelmeket közvetítenek, ami különösen fontos fiatalkorban, ha szeretnéd, hogy gyermekednek ne legyenek pszichés problémái.

Ne foszd meg a zenétől: idézd fel a régi gyerekdalokat, melyeket talán a nagymamádtól hallottál utoljára, és énekeld vele a varázslatos dallamokat. De hallhatsz tőlünk olyan dalokat, mondókákat melyeket talán még sosem hallottál, de szövegük, ritmusuk fülbemászó és könnyen megtanulható. Óráinkon egy-gy mondóka, dal 3x-4x is ismétlődik így a kicsik számára könnyebben felismerhető lesz később. Az órákat tudatosan építjük fel, a pedagógiai elveknek megfelelően.

A foglalkozásokat pedagógusok vezetik, aki szívesen énekelnek, mondókáznak együtt a gyermekekkel és szüleikkel.

A foglalkozások kiscsoportos formában valósulnak meg az édesanya jelenlétével, aki a pedagógus irányításával segíti a gyermekek örömteli szórakozását, fejlődését.

1 alkalom: 990 Ft

12 alkalom: 9900 Ft

A bérlet 3 hónapig érvényes!

Zene bölcsi foglalkozás időpontja:

Megfelelő létszám esetén indul!

Az órák 30 percesek. Együtt énekelünk mondókázunk a gyermekekkel és szüleikkel, melynek célja, hogy a csoportok által kis közösség alakuljon, akik szívesen töltenek nálunk el alkalmanként 30 percet.

A részvételhez minden alkalommal szükséges előzetesen bejelentkezni, mert a csoportokban max. 6 gyermeket tudunk fogadni!

Kérjük előzetesen a csoportba való jelentkezéshez jelentkezési lapot szíveskedjetek kitölteni a Kölyökvár Képességfejlesztő Játszóházban.

Szeretettel várunk minden zenekedvelő gyermeket és édesanyát foglalkozásainkon!

Call Now ButtonHívjon most!